Future vintage - Vintage Jeans

Future vintage

I vår fysiske butikk på Olav Ryes plass på Grünerløkka har vi både gamle og nye jeans. De gamle jeansene er det vi kaller vintage og de nye kan vi kalle for "future vintage".

Vintage Jeans

Vi kaller et par jeans "vintage" når de er mer enn 20 år gamle og har en kvalitet og særpreg som er typisk for sin tidsepoke. Nå for tiden er det Y2K som er tilbake, men for kort tid siden skulle alle ha high waist 80's mom jeans.

Hva blir den neste vintage-trenden?

Nå har baggy jeans med vide lår og vide bukseben preget bybildet en stund. På vei inn tror vi det blir baggy jeans som ikke er vide i bena nede, for hvem orker vel å gå og holde på jeansene sine hele tiden for å unngå at buksa blir våt og kald.

Future vintage

Våre nye jeans har en kvalitet som gjør at jeansene har lengre levetid. Det er økonomisk over tid for deg som ikke bytter garderobe hver gang fast fashion-industrien vil at du skal det. Dette er klær som kan gå i arv eller få et 2nd hand-liv etter at du ikke lengre vil ha det.

Utvalgte modeller fra Naked & Famous

Vi har utvalgte modeller uten stretch fra Naked & Famous. Det er et merke som har stor respekt for håndverket det er å veve god denim, og de har noen klassiske modeller som dekker de flestes ønsker.