Møt sommeren i baggy jeans - Vintage Jeans

Møt sommeren i baggy jeans

Møt sommeren i baggy jeans

Denne vinteren kom baggy jeans for fullt tilbake. Vi kjenner igjen trenden fra typ 2005 hvor alle skulle ha tykke, store, baggy jeans og korte croppede overdeler - gjerne med litt bar mage.

Hva er en baggy jeans?

En baggy jeans er en bukse i denimstoff som har bukseben som er like tykke eller tykkere på lårene som ved hoftene. Denne tykkelsen følger buksa helt ned til leggene. Noen ekstreme varianter er leggende tykkere enn lårene.

Vintage baggy jeans

Hvis du er ute etter en vintage jeans som er litt loose og baggy, kan en vintage Levi's 512 passe bra. Den er en low waist med boot cut som særlig på jenter med brede hofter får en loose baggy look.  

Strong Guy raw denim fra Naked & Famous

Om du ikke orker å leite etter den perfekte vintagejeansen, og vil ha en jeans i god kvalitet kan Strong Guy fra Naked & Famous være et alternativ. Den sitter ganske stramt ved hoftene, men er loose hele veien ned. Om du vil ha den ekstra loose kan du oversize og bruke belte.

Wide pants fra Edwin

Vil du gå all the way og slippe å gu ut rådenimen selv, kan Edwin være et godt alternativ. Du kan få ekte rainbow selvedge laget i Japan eller du kan ta en rimeligere variant produsert i Europa. Edwin har et godt utvalg i baggy jeans som er ekstra baggy.

Sjekk utvalget her