Jobb i vintage-butikk - Vintage Jeans

Jobb i vintage-butikk

Mange trenger en jobb ved siden av studier, og hva er vel bedre enn å få en jobb innenfor noe du er interessert i? Vi får mange henvendelser fra ungdom som har en drøm om å jobbe i vintagebutikk.

- Typisk for de som søker jobb hos oss er at de er unge og at de beskriver seg selv som serviceinnstilte, selvstendige, men glad i å jobbe i team. Det blir fort mange floskler i søknaden, sier daglig leder Inger Kristin Haugsevje.

Hun forteller at når de ansetter folk er de opptatt av de egenskapene, erfaringene og ferdighetene du har som er noe utenom det vanlige.

- Mange som jobber hos oss har tatt utdannelse innen mote. Dette er ansatte som kan mye om tekstiler og som klarer å reparere små skader i klærne vi selger. Det er gull verdt i en vintagebutikk, sier Haugsevje.  

Andre ferdigheter som kan være gull verdt når du søker jobb i butikk er erfaring med profesjonell markedsføring på sosiale medier, ferdigheter innen fotografering, utdannelse innen design eller et øye for estetikk som gjør deg til en racer på å lage kreative vindusutstillinger.

Selv om butikken ikke har annonsert at de har ledige stillinger, kan det være aktuelt å ta inn ekstravakter dersom det dukker opp en person med de rette tilleggs-egenskapene. Send åpen søknad og CV til butikksjef@vintagewear.no